Thidemar Serviços de Construção Civil Ltda Professional

1 year ago Services Juba   108 views

£ --

  • thidemar-servicos-de-construcao-civil-ltda-big-0
  • thidemar-servicos-de-construcao-civil-ltda-big-1
  • thidemar-servicos-de-construcao-civil-ltda-big-2
  • thidemar-servicos-de-construcao-civil-ltda-big-3
Location: Juba
Price: £ --

Thidemar nyaéta parusahaan nu ngoperasikeun di Konstruksi sarta Arsitéktur Konstruksi Umum jeung spésifik; Ngawangun konstruksi; karya urbanisasi - jalan, kuadrat tur trotoar; Pamasangan struktur logam; instalasi industri jalan; Pangwangunan olahraga sarta fasilitas rekreasi; Persiapan pembinaan sarta clearance darat; wangunan; Pamasangan tur pamaliharaan listrik; hidrolik, Saniter jeung gás pamasangan; Instalação de sistema pautaliharaan AC sentral, ventilasi jeung cooling; Grupo de Impermeabilização; pamasangan panto, jandéla, tetos, divisórias nos armários tina sagala jenis bahan; karya pagawean dina moyok jeung estuque; ngalukis jasa wangunan sacara umum; résin palapis na interior jeung exterior; fundição de karya; Cacakan jeung mesék de Parancah jeung struktur samentara séjén; alvenaria; Ngalukis di umum; Proyéksi Beton jeung mortir